Activiteiten in Bangkok

Siam Niramit Theater Show

“Geniet van een avond vol Thaise gebruiken, vergaar inzicht in de verhalen achter de traditionele festivals en de Thaise cultuur via deze dynamische ervaring tijdens de Siam Niramit Theater Show.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Als een van de grootste theaterproducties in de wereld met meer dan 100 artiesten en 102 verbluffende sets gebaseerd op waardevolle kunstwerken, verdient het Siam Niramit Theater Show een plaats in jouw must see lijst.

Deze show is een uitmuntende introductie in de historie en cultuur van Thailand via een theatervoorstelling. Na een optioneel buffet om 18.00 uur zul je om 20.00 uur genieten van een 80 minuten durende voorstelling. De voorstelling bestaat uit drie hoofdacts. De eerste zal je meenemen op een reis door de geschiedenis van Thailand door zeven eeuwen heen. De tweede act toont het geloof in de religieuze principes van de wet van karma. De derde act geeft je op vrolijke en kleurrijke wijze inzicht in de festivals die op religieuze wijze verankerd zijn in de Thaise cultuur.

Een standaard zitplaats voor de voorstelling kost THB 1500 of THB 1850 inclusief diner. De beste zitplaatsen (Gold) voor de voorstelling kosten THB 2000 en THB 2350 inclusief het diner. Naast de spectaculaire voorstelling zijn er shows vooraf die je meer informatie geven over de Thaise manier van leven, er is een traditioneel Thais dorp, er is buiten een dansvoorstelling, kun je er Olifanten voederen en rijden en kun je er een traditionele Thaise massage krijgen. Siam Niramit Theater ligt in het Rama 9 gebied op Tiamruammit Road.

TIP: De poort opent om 17.00 uur. Mijn advies is om vroeg te dineren zodat je voorafgaand aan de hoofdshow al kunt genieten van de shows aan de voorzijde van het theater die starten vanaf 19.00 uur! Siam Niramit biedt een retour hotel transfer dienst voor THB 300 per persoon, die je één dag van tevoren kunt reserveren. Maar als je liever het openbaar vervoer neemt, is er een gratis shuttle bus bij Exit 1 van MRT Thailand Cultural Center Station die elk kwartier rijdt van 18.00 tot 19.45 uur.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Tiamruammit Road 19 | Openbaar vervoer: MRT Thailand Cultural Center Station | Website: http://www.siamniramit.com/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Fietstocht door Bangkok

“Om Bangkok op een andere manier te beleven, pak je een tweewieler en baan je een weg door de verborgen paden van de stad om zo het heerlijkste eten en de verborgen bezienswaardigheden te ontdekken.”

Huis van Jim Thomson

“Het bekijken van de kostbare antiekverzamelingen van Jim Thomson leert je veel over de historie van Thailand.”

Culinaire wandeling door Chinatown

“De "streetfood" cultuur is belangrijk in Bangkok en het verdient zeker een plekje op jouw todo lijst als je hier bent. Locals eten op elk moment van de dag. De eetkraampjes zijn altijd geopend en je zult snel merken dat ze heerlijk eten serveren tegen ongelofelijk lage prijzen!”