Activiteiten in Bangkok

Siam Park City

“Siam Park City is het enige pretpark in de stad met zowel een waterpark als een amusementspark op één locatie, de beste plek voor families met kinderen van alle leeftijden!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Toen Siam Park City of "Suan Siam" zoals de Thai het noemen voor het eerst de deuren opende in 1980, noemden ze zichzelf de Zee van Bangkok. En het is ook echt de grootste kunstmatige zee ter wereld! Het park is onderverdeeld in vijf zones waarvan het waterpark volgens Guinness World Records werelds' grootste golfslagbad heeft. Er is tevens een spa club, er zijn vele soorten zwembaden en er is een zeven verdiepingen hoge regenboogglijbaan.

Het amusementspark biedt ongeveer 30 verschillende attracties en speeltoestellen voor tieners die naar spanning zoeken en kleine kinderen die plezier willen maken. Het Leerpark combineert leren en entertainment, de hoogtepunten zijn Africa and Jurassic Adventure, Grand Canyon Express en Dinotopia.

Siam Park City ligt op Suan Siam RoadKannayao District, aan de Oostzijde van de stad.

TIP: Op weekdagen is het een stuk minder druk. Je krijgt speciale tarieven door vooraf online te boeken. Combinatietickets voor families (2 volwassenen met 2 kinderen) zijn veel goedkoper dan losse kaartjes.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Suan Siam Road 203 | Website: http://www.siamparkcity.com/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”

Huis van Jim Thomson

“Het bekijken van de kostbare antiekverzamelingen van Jim Thomson leert je veel over de historie van Thailand.”

Traditionele Thaise Massage

“Neem een Thaise massage als je in Bangkok bent, of het nu voor een voetmassage is of een complete traditionele Thaise lichaamsmassage. Je lichaam zal alle voordelen van stretchen, bloedsomloop en vermindering van stress ervaren. Je energie zal stijgen na een Thaise massage!”