Activiteiten in Bangkok

Escape Room

“Ontsnap aan de regen of het slechte weer en speel een detective spel van 90 minuten bij de Escape Room.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Als je houdt van het oplossen van mysterieuze zaken en aanwijzingen zul je zeker genieten van deze plek nabij het Terminal 21 winkelcentrum. Escape Room biedt leuke interactieve spellen waar je aanwijzingen moet oplossen om de sleutel te vinden om de kamer te kunnen verlaten. Er zijn 6 speelkamers, 4 speelkamers ter plekke en 2 virtuele kamers om speurtochten te spelen 

Elke kamer is ontworpen voor 2 tot 5 spelers en is alleen toegankelijk voor jouw groep. Voor grote groepen kun je twee identieke kamers boeken en een race tegen elkaar spelen. Een spelleider is altijd aanwezig om je aanwijzingen te geven mocht je niet verder komen. Drankjes worden na je ontsnapping geserveerd en voor een fantastische groepservaring kun je ook bijzondere kleding aantrekken en een grappige groepsfoto maken.

Escape Room ligt op de B2 verdieping van Interchange 21 of Citibank Gebouw in Asok.

TIP: Boek online de kamer die je wilt spelen. De prijzen variëren van THB 600 tot THB 900 per persoon, afhankelijk van de omvang van de groep. Het is goedkoper door de week. MRT Asoke station is de dichtstbijzijnde halte.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Interchange 21 Building (Citibank), Level B2, Asok Intersection | Telefoon: +66 2 611 2828 | Website: http://bangkok.escapehunt.com/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Huis van Jim Thomson

“Het bekijken van de kostbare antiekverzamelingen van Jim Thomson leert je veel over de historie van Thailand.”

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”

Fietstocht door Bangkok

“Om Bangkok op een andere manier te beleven, pak je een tweewieler en baan je een weg door de verborgen paden van de stad om zo het heerlijkste eten en de verborgen bezienswaardigheden te ontdekken.”