Activiteiten in Bangkok

Sealife Bangkok

“Neem je kinderen mee om te leren over en waardering te krijgen voor de onderwaterwereld. Ze zullen maar al te graag de zeesterren en jonge haaien willen aanraken en de vissen willen voeren vanuit de boot met glazen vloer!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

De ondergrondse verdiepingen B1 en B2 van Siam Paragon Shopping Mall bieden nu een thuis aan honderden onderwater diersoorten voor zowel educatieve als entertainment redenen. Het is één van de grootste aquaria ter wereld. Sealife Bangkok Ocean World is verdeeld in 13 zones met verschillende diersoorten.

Het eerste hoogtepunt is de grote oceaan tank met een doorzichtige tunnel waardoor je kunt wandelen tussen de haaien, adelaarsroggen en vele andere vissen die langs je hoofd zwemmen! Een ander hoogtepunt is het Pinguïn Ijsavontuur met 10 schattige Gentoo pinguïns.

Er zijn de hele dag door voedershows met otters, Jackass en Gentoo pinguïns en ook haaien en adelaarsroggen. Andere activiteiten om van de onderwaterwereld te genieten zijn; Duiken met haaien, Oceaanlopen, de Voederboot, 4D Cinema en de Zee Quarantaine en het Verzorgingshuis.

Een normaal kaartje kost THB 990 voor volwassenen en THB 790 voor kinderen tussen 3 en 11 jaar. Oceaanwereld is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Je zult ten minste 90 minuten nodig hebben om de highlights te zien. Het laatste tijdstip voor toegang is 20.00 uur.

TIP: De SEALIFE Bangkok website geeft hoge kortingen als je vooraf kaartjes bestelt. Ook geven ze familiekortingen en combinatietickets met toegang tot Madame Tussauds. Bezoek de voedershows van de schattige jackass pinguïns om 11.30 uur en 15.30 uur. Mocht je deze missen kun je een uur later om 12.30 uur en 16.30 uur gentoo pinguïn voedershows bekijken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rama 1 Road | Openbaar vervoer: BTS Siam Station | Website: http://www.sealifebangkok.com/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Traditionele Thaise Massage

“Neem een Thaise massage als je in Bangkok bent, of het nu voor een voetmassage is of een complete traditionele Thaise lichaamsmassage. Je lichaam zal alle voordelen van stretchen, bloedsomloop en vermindering van stress ervaren. Je energie zal stijgen na een Thaise massage!”

Huis van Jim Thomson

“Het bekijken van de kostbare antiekverzamelingen van Jim Thomson leert je veel over de historie van Thailand.”

Culinaire wandeling door Chinatown

“De "streetfood" cultuur is belangrijk in Bangkok en het verdient zeker een plekje op jouw todo lijst als je hier bent. Locals eten op elk moment van de dag. De eetkraampjes zijn altijd geopend en je zult snel merken dat ze heerlijk eten serveren tegen ongelofelijk lage prijzen!”