Activiteiten in Bangkok

Sealife Bangkok

“Neem je kinderen mee om te leren over en waardering te krijgen voor de onderwaterwereld. Ze zullen maar al te graag de zeesterren en jonge haaien willen aanraken en de vissen willen voeren vanuit de boot met glazen vloer!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

De ondergrondse verdiepingen B1 en B2 van Siam Paragon Shopping Mall bieden nu een thuis aan honderden onderwater diersoorten voor zowel educatieve als entertainment redenen. Het is één van de grootste aquaria ter wereld. Sealife Bangkok Ocean World is verdeeld in 13 zones met verschillende diersoorten.

Het eerste hoogtepunt is de grote oceaan tank met een doorzichtige tunnel waardoor je kunt wandelen tussen de haaien, adelaarsroggen en vele andere vissen die langs je hoofd zwemmen! Een ander hoogtepunt is het Pinguïn Ijsavontuur met 10 schattige Gentoo pinguïns.

Er zijn de hele dag door voedershows met otters, Jackass en Gentoo pinguïns en ook haaien en adelaarsroggen. Andere activiteiten om van de onderwaterwereld te genieten zijn; Duiken met haaien, Oceaanlopen, de Voederboot, 4D Cinema en de Zee Quarantaine en het Verzorgingshuis.

Een normaal kaartje kost THB 990 voor volwassenen en THB 790 voor kinderen tussen 3 en 11 jaar. Oceaanwereld is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Je zult ten minste 90 minuten nodig hebben om de highlights te zien. Het laatste tijdstip voor toegang is 20.00 uur.

TIP: De SEALIFE Bangkok website geeft hoge kortingen als je vooraf kaartjes bestelt. Ook geven ze familiekortingen en combinatietickets met toegang tot Madame Tussauds. Bezoek de voedershows van de schattige jackass pinguïns om 11.30 uur en 15.30 uur. Mocht je deze missen kun je een uur later om 12.30 uur en 16.30 uur gentoo pinguïn voedershows bekijken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rama 1 Road | Openbaar vervoer: BTS Siam Station | Website: http://www.sealifebangkok.com/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”

Suan Pakkard Paleis Museum

“Ontsnap aan de drukke stad, ontspan in een traditioneel Thais huis omgeven door een ruime tuin. Dit kleine museum biedt je een wandeling door de geschiedenis, in het drukke centrum van Bangkok.”

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”