Activiteiten in Bangkok

Children's Discovery Museum

“De faciliteiten in het Children's Discovery Museum zijn opmerkelijk goed voor kinderen van alle leeftijden om tegelijkertijd plezier te maken én te leren.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Kinderen zullen zeker genieten van een leuke dag met spelen, leren en het ontdekken van nieuwe dingen in het eerste Children's Discovery Museum van Thailand. Dit museum zal ze met gemak een hele dag bezighouden.

Het museum bestaat uit 3 hoofdgebouwen, Water play and PlaygroundCreative Space, en Creative Science. De speelplaats buiten biedt veel speeltoestellen en glijbanen voor kinderen om te spelen. In het fontein gebied kunnen kinderen met water spelen tijdens één van de vele hete dagen in Bangkok.

De op kennis gebaseerde tentoonstelling in de creatieve ruimte biedt interessante informatie over wetenschap, leven, technologie, natuur en cultuur. Deze tentoonstelling is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar oud. De creatieve ruimte biedt een podium voor de jonge kinderen om hun talenten te tonen en hun fantasie te gebruiken.

Het museum ligt in de buurt van Chatuchak Weekend Market en Queen Sirikit Park.

TIP: Het Children's Discovery Museum wordt erg druk bezocht in het weekend, je kunt het beste door de week gaan.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Khamphaeng Phet 4 Road | Openbaar vervoer: BTS Mochit Station and MRT Chatuchak Station | Website: https://www.facebook.com/KidsMuseum

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Fietstocht door Bangkok

“Om Bangkok op een andere manier te beleven, pak je een tweewieler en baan je een weg door de verborgen paden van de stad om zo het heerlijkste eten en de verborgen bezienswaardigheden te ontdekken.”

Culinaire wandeling door Chinatown

“De "streetfood" cultuur is belangrijk in Bangkok en het verdient zeker een plekje op jouw todo lijst als je hier bent. Locals eten op elk moment van de dag. De eetkraampjes zijn altijd geopend en je zult snel merken dat ze heerlijk eten serveren tegen ongelofelijk lage prijzen!”

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”