Restaurants in Valencia

Nozomi Sushi Bar

“Dit is wellicht het mooiste en meest onverwachte restaurant in Valencia, en mijn favoriete plek voor een speciale gelegenheid!”

- Inés woont al sinds 2009 in Valencia

Nozomi’s interieur is geïnspireerd op de idyllische straten van Kyoto, Japan, en het minimalistische decor werkt rustgevend en ontspannend. Neem het omasake-menu, de suggestie van de chef, en geniet van de verse vis en smaakvolle ingrediënten. De nauwkeurig samengestelde smaken zijn subtiel en authentiek. Dit restaurant heeft een bijzonder chique en romantische setting voor een bijzondere culinaire ervaring, vooral tijdens het diner.

TIP: Zorg ervoor dat je vooraf een reservering maakt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Calle Pedro III El Grande 11 D | Openbaar vervoer: Buses 89 (Peris i Valero - Bisbe Jaume Pérez), 14 (Pintor Salvador Abril - Maties Perelló) | Telefoon: +34 961 48 77 64 | Website: http://nozomisushibar.es/

Meer restaurants in Valencia

Bekijk alle restaurants

Casa Carmela

“Dit restaurant wordt overstemd door de andere opvallende en zeer toeristische plekken aan het strand, maar deze verborgen schat serveert wellicht de beste paella van Valencia! ”

Ana Eva

“Dit restaurant, naast de Botanische Tuinen, is een verborgen schat voor vegetariërs!”

La Lluna

“La Lluna is het meest gerenommeerde vegetarische restaurant in Valencia, en is dé plek waar je het beste veggie-comfort food kunt krijgen.”