Restaurants in Miami

Rouge Miami Beach

“Een beeldig Frans en Marokkaans restaurant verstopt in een North Beach plaza is de ideale plek voor een afspraakje.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Je vindt deze beeldige parel verstopt op de drukke 71st. Rouge Miami Beach biedt de ideale romantische bestemming met het donkere en rustieke interieur en de mooie patio.

Geef jouw afspraakje lepel na lepel aan heerlijke lekkernijen zoals kaassoufflé, slakken in bladerdeeg en zwarte truffel risotto. Neem daarna een decadente chocolade met Nutella soufflé of crème brûlée, en jouw afspraakje zal gegarandeerd een succes worden.

De wisselende Jazz muziek geeft een extra sfeer aan het complete plaatje.

TIP: Zorg dat je hier bent voor de zon ondergaat zodat je buiten een tafel kunt krijgen om optimaal van de zonsondergang te genieten.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 908 71st Street | Telefoon: +1 305 720 9125 | Website: http://www.rougemiamibeach.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

David's Cafe

“Oorspronkelijk lag deze iconische Cubaanse eettent in Collins Avenue op South Beach, maar nu zitten ze op Alton Road met een aanbod van traditionele gerechten en koffie specialiteiten.”

Boteco

“Dit populaire Braziliaanse wijkrestaurant moet je zeker niet voorbij lopen in North Bay Village, met dank aan de opbeurende sfeer en de smakelijke keuken.”

Buena Vista Bistro

“Authentiek Franse keuken opgediend in een charmante bistro omgeving maakt Buena Vista Bistro een populaire plek voor velen!”