Restaurants in Miami

La Mar by Gaston Acurio

“Met het prachtige uitzicht op het water en de uitmuntende Peruviaanse keuken is La Mar een uitstekende plek om te bezoeken als je in Miami bent.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

La Mar by Gaston Acurio ligt in het luxueuze Mandarin Oriental in Brickell Key en blinkt uit door het prachtige uitzicht op het water en de onberispelijke Peruviaanse keuken.

Binnen hebben de gasten een keuze uit drie aparte bars, één speciaal voor cocktails terwijl de andere twee zich toespitsen op cebiches (rauwe vis) en Anticuchos (Peruviaans straateten). Het menu biedt een scala aan verschillende authentieke gerechten om te proeven waaronder empanadas, Angus biefstuk, gebakken rijst met zeevruchten en tandbaars.

Buiten komt het restaurant echt tot leven met het mooie terras in de open lucht met een uitzicht op de Biscayne Baai en de gebouwen in de omgeving.

TIP: Breng na het diner ook een bezoek aan de deftige lobby bar van het hotel, MO Bar + Lounge voor een slaapmutsje na het diner. Ze spelen live Latin Jazz op sommige avonden en je kunt altijd genieten van een prachtig zicht op de baai.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 500 Brickell Key Drive | Telefoon: +1 305 913 8358 | Website: http://www.mandarinoriental.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

David's Cafe

“Oorspronkelijk lag deze iconische Cubaanse eettent in Collins Avenue op South Beach, maar nu zitten ze op Alton Road met een aanbod van traditionele gerechten en koffie specialiteiten.”

Het Front Porch Cafe

“Hartige Amerikaanse ontbijtgerechten worden de hele dag door geserveerd vanuit deze gezellige oldtimer die geparkeerd staat op Ocean Drive.”

Mi Vida Cafe Vegetarian Cuisine

“Een ontspannen veganistisch plekje op Biscayne met de hele dag door dagelijks verse en gezonde gerechten.”