Restaurants in Miami

David's Cafe

“Oorspronkelijk lag deze iconische Cubaanse eettent in Collins Avenue op South Beach, maar nu zitten ze op Alton Road met een aanbod van traditionele gerechten en koffie specialiteiten.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

David's Cafe is al jarenlang een iconische trekpleister op het strand en er komen nog dagelijks hordes mensen op af. Na de verhuizing van de oorspronkelijke stek op Collins Avenue ligt het café nu op Alton Road.

Hoewel de locatie nieuw is, bestaan de gerechten uit de klassieke Cubaanse specialiteiten zoals de Cubaanse ham sandwich, Zwitserse kaas en varkensvlees, en cafe con leche bereidt met espresso.

Het is 24 uur per dag geopend dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je het heerlijke eten van David's Cafe misloopt. Het afhaalvenster maakt een snelle bestelling nog eenvoudiger.

TIP: Tijdens het ontbijt kan het erg druk zijn, zeker in het weekend. Ga liever door de week na de ochtenddrukte.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Alton Road 919 | Telefoon: +1 305 534 8736 | Website: http://www.davidscafe.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

Boteco

“Dit populaire Braziliaanse wijkrestaurant moet je zeker niet voorbij lopen in North Bay Village, met dank aan de opbeurende sfeer en de smakelijke keuken.”

Buena Vista Bistro

“Authentiek Franse keuken opgediend in een charmante bistro omgeving maakt Buena Vista Bistro een populaire plek voor velen!”

Mi Vida Cafe Vegetarian Cuisine

“Een ontspannen veganistisch plekje op Biscayne met de hele dag door dagelijks verse en gezonde gerechten.”