Restaurants in Miami

Blue Collar

“Een favoriet bij de lokale bevolking in het MiMi District met hartige Amerikaanse gerechten in een ontspannen sfeer.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Blue Collar serveert het beste comfort food in Miami. Gelegen in de Biscayne Inn in het MiMo District is dit kleine plekje de ideale bestemming voor hongerige gasten, zeker tijdens de lunch.

Grote vensters, comfortabele cabines en een open keuken zijn kenmerken van deze kitscherige, jaren '70 geïnspireerde ruimte. Neem een kruk aan de bar en zie de grote broodjes voor je neus bereid worden.

Op maandag tot vrijdag wordt van 11.30 tot 15.30 uur de lunch geserveerd met opvallende gerechten zoals garnalen met grutten, vegetarische gerechten, cheeseburgers en varkensvlees met bonen. Er zijn ook dagmenu's, dus vraag tijdens jouw bezoek naar de specialiteiten van de dag.

TIP: Het is een klein restaurant dat zeker tijdens de lunch erg vol zit. Ga hier iets voor de middag heen of na 14.00 uur.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 6730 Biscayne Boulevard | Telefoon: +1 305 756 0366 | Website: http://www.bluecollarmiami.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

Buena Vista Bistro

“Authentiek Franse keuken opgediend in een charmante bistro omgeving maakt Buena Vista Bistro een populaire plek voor velen!”

La Mar by Gaston Acurio

“Met het prachtige uitzicht op het water en de uitmuntende Peruviaanse keuken is La Mar een uitstekende plek om te bezoeken als je in Miami bent.”

Garcia's Seafood Grille & Fish Market

“Met de verse vismarkt beneden en de eenvoudige eetzaal boven is deze parel van de Miami River een plek om van te houden.”