Restaurants in Miami

Juvia

“Gelegen op een garage in South Beach biedt dit prachtige restaurant het beste uitzicht in Miami!”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Juvia staat bekend als één van de meest romantische restaurants van Miami met het prachtige uitzicht en de mooie locatie. Gelegen bovenop 1111 Lincoln Road garage biedt deze penthouse tuin een wonderbaarlijk uitzicht op de hele stad.

De wit met paars en marmeren accenten geven de locatie een afgewerkt uiterlijk met een fotogenieke uitstraling. De grote, open keuken maakt de toch al drukke sfeer nog intenser en de comfortabele lounge-achtige zitplaatsen bieden een weelderige omgeving.

De gerechten zijn een verrassende combinatie van Japans en Frans, waarbij smaken samenkomen en een smakelijke draai geven aan bekende klassiekers zoals crudos en ganzenlever.

TIP: Het is lastig om te reserveren, zeker voor het diner in het weekend. Bel een paar dagen van tevoren zodat je een dag en tijd kunt kiezen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Lincoln Road Mall | Telefoon: +1 305 763 8272 | Website: http://www.juviamiami.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

La Mar by Gaston Acurio

“Met het prachtige uitzicht op het water en de uitmuntende Peruviaanse keuken is La Mar een uitstekende plek om te bezoeken als je in Miami bent.”

Boteco

“Dit populaire Braziliaanse wijkrestaurant moet je zeker niet voorbij lopen in North Bay Village, met dank aan de opbeurende sfeer en de smakelijke keuken.”

Garcia's Seafood Grille & Fish Market

“Met de verse vismarkt beneden en de eenvoudige eetzaal boven is deze parel van de Miami River een plek om van te houden.”