Restaurants in Miami

Garcia's Seafood Grille & Fish Market

“Met de verse vismarkt beneden en de eenvoudige eetzaal boven is deze parel van de Miami River een plek om van te houden.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Als je op zoek bent naar een klassiek visrestaurant is Garcia's Seafood Grille & Fish Market jouw bestemming. Deze familiezaak, gelegen aan de Miami River is oud maar goed en biedt hun klandizie al jarenlang verse vis tegen betaalbare prijzen.

Op de benedenverdieping vind je de vismarkt met lokaal gevangen vis om mee naar huis te nemen, terwijl de bovenverdieping een intiem en ontspannen eetzaal biedt met uitzicht op de rivier.

Slakken beignets, gepaneerde garnalen, gegrilde zalm en kreeft ravioli staan op het menu, maar als je niet zo van visgerechten houdt (ben je op de verkeerde plek!) zijn er enkele landgebonden opties zoals kipfilet en huisgemaakt limoencello gebak.

TIP: Probeer de fameuze vis dip, alle roem is ruimschoots verdiend.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 398 NW North River Drive | Telefoon: +1 305 375 0765 | Website: http://www.garciasmiami.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

Mi Vida Cafe Vegetarian Cuisine

“Een ontspannen veganistisch plekje op Biscayne met de hele dag door dagelijks verse en gezonde gerechten.”

La Mar by Gaston Acurio

“Met het prachtige uitzicht op het water en de uitmuntende Peruviaanse keuken is La Mar een uitstekende plek om te bezoeken als je in Miami bent.”

Boteco

“Dit populaire Braziliaanse wijkrestaurant moet je zeker niet voorbij lopen in North Bay Village, met dank aan de opbeurende sfeer en de smakelijke keuken.”