Restaurants in Miami

Het Front Porch Cafe

“Hartige Amerikaanse ontbijtgerechten worden de hele dag door geserveerd vanuit deze gezellige oldtimer die geparkeerd staat op Ocean Drive.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Het Front Porch Cafe is een trekpleister in South Beach voor zowel de lokale bevolking als voor toeristen. Vanaf de opening in 1990 bediend deze populaire plek hongerige eters dankzij het hartige Amerikaanse ontbijt dat elke dag, de hele dag geserveerd wordt.

Neem plaats op het mooie terras met uitzicht op Ocean Drive en bereid je voor op een grote maaltijd. Alles van de Franse toast tot eieren in Benedict stijl zijn authentiek. Als je echt honger hebt probeer dan de beroemde Beach Breakfast Deluxe met een keuze in eieren, aardappelen, vlees, koffie en sap.

TIP: Als je een meer gezonde keuze zoekt neem dan de Green Flip smoothies gemaakt met spinazie, aardbeien en bijenstuifmeel.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Ocean Drive 1458 | Telefoon: +1 305 531 8300 | Website: http://www.frontporchoceandrive.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

David's Cafe

“Oorspronkelijk lag deze iconische Cubaanse eettent in Collins Avenue op South Beach, maar nu zitten ze op Alton Road met een aanbod van traditionele gerechten en koffie specialiteiten.”

Boteco

“Dit populaire Braziliaanse wijkrestaurant moet je zeker niet voorbij lopen in North Bay Village, met dank aan de opbeurende sfeer en de smakelijke keuken.”

Blue Collar

“Een favoriet bij de lokale bevolking in het MiMi District met hartige Amerikaanse gerechten in een ontspannen sfeer.”