Restaurants in Miami

Big Pink

“De hele familie zal genieten van een maaltijd in de Big Pink, met de enorme porties, de vriendelijke sfeer en de ontspannen ambiance in de populaire wijk South of Fifth.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

De Big Pink is een klassieke diner in een retro stijl in de hippe South of Fifth wijk in Miami die grote borden met heerlijk Amerikaans comfort food serveert voor een redelijke prijs. Het is een populaire plek voor velen omdat het zich vlakbij het strand bevindt en er worden vele gerechten (het menu is enorm!) in een comfortabele omgeving geserveerd.

Families komen hier graag voor de grote borden die eenvoudig gedeeld kunnen worden. Er zijn ook veel kindvriendelijke keuzes. Op het kindermenu vind je populaire gerechten als gegrilde kaas, burgers, hot dogs en kipnuggets.

TIP: Lunchtijd is waarschijnlijk de drukste tijd en het moeilijkste om een parkeerplaats op de straat te bemachtigen. Ga na de lunchdrukte rond 14.00 uur.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 157 Collins Avenue | Telefoon: +1 305 532 4700 | Website: http://mylesrestaurantgroup.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

Boteco

“Dit populaire Braziliaanse wijkrestaurant moet je zeker niet voorbij lopen in North Bay Village, met dank aan de opbeurende sfeer en de smakelijke keuken.”

La Mar by Gaston Acurio

“Met het prachtige uitzicht op het water en de uitmuntende Peruviaanse keuken is La Mar een uitstekende plek om te bezoeken als je in Miami bent.”

Buena Vista Bistro

“Authentiek Franse keuken opgediend in een charmante bistro omgeving maakt Buena Vista Bistro een populaire plek voor velen!”