Restaurants in Miami

Buena Vista Bistro

“Authentiek Franse keuken opgediend in een charmante bistro omgeving maakt Buena Vista Bistro een populaire plek voor velen!”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Buena Vista Bistro biedt de authentieke Franse keuken in een charmante en kleine ruimte geïnspireerd door de jaren '50 met een verfrissend buitenterras.

Mensen vanuit de hele stad komen naar het opkomende Buena Vista gebied om te genieten van de alom geroemde gerechten van dit restaurant waaronder slakken, tonijn tartaar, eendenlever en gekonfijte eend.

Het restaurant serveert dagelijks lunch en diner en biedt op zondag een brunch vanaf 11.00 uur. Tijdens de brunch kunnen de gasten de gerookte en gehutste zalm proeven, Franse toast, pannenkoeken met koffie, vers geperst sap en eigen mimosa's.

TIP: Er is op weekdagen een fantastisch lunchmenu dat de moeite waard is inclusief soep of salade, en een voorgerecht (kip of varken) met rijstpudding voor $11,95.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 4582 NE 2nd Avenue | Telefoon: +1 305 456 5909 | Website: http://buenavistabistro.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

La Mar by Gaston Acurio

“Met het prachtige uitzicht op het water en de uitmuntende Peruviaanse keuken is La Mar een uitstekende plek om te bezoeken als je in Miami bent.”

Het Front Porch Cafe

“Hartige Amerikaanse ontbijtgerechten worden de hele dag door geserveerd vanuit deze gezellige oldtimer die geparkeerd staat op Ocean Drive.”

Garcia's Seafood Grille & Fish Market

“Met de verse vismarkt beneden en de eenvoudige eetzaal boven is deze parel van de Miami River een plek om van te houden.”