Activiteiten in Miami

Art Deco South Beach Fietstocht

“Fiets door Miami Beach en ervaar alle beelden en geluiden die deze fantastische stad te bieden heeft, met name de historische Art Deco wijk. ”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Hoe kun je nu beter de rijke cultuur van Miami ontdekken dan per fiets? Geniet het hele jaar van de Miami Art Deco Fietstocht en zie wat deze stad te bieden heeft, waaronder prachtige architectuur met een historische waarde.

De tocht duurt 2-3 uur (om 10:30 uur of 14:30 uur) en begint in het Art Deco District van Miami Beach waar je prachtige gebouwen uit het verleden kunt bewonderen, vervolgens ga je naar Lincoln Road, de populaire straat in South Beach en over de Venetiaanse Dijk. Je maakt een korte stop aan het altijd drukke Nikki Beach en neemt enkele fruitige drankjes bij de lokale favoriet Monty's in het South of Fifth gebied.

Het is vanzelfsprekend dat je de omgeving van Miami verkent als je de stad bezoekt, maar op de fiets is het nog leuker. Je ontdekt wat de stad te bieden heeft terwijl je onderweg geniet van de warme zonnestralen. 

TIP: Zorg dat je hier 15 minuten van tevoren bent om jouw gids te ontmoeten en je rustig op de fiets kunt stappen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 210 10th Street | Website: http://bikemiami.com/tours/

Meer activiteiten in Miami

Bekijk alle activiteiten

Ervaar Miami in het Water!

“Op een warme en zonnige dag kun je van de helder blauwe waterspiegel genieten met de vele verschillende watersporten die je in deze strandstad zult tegenkomen.”

Jungle Island

“De hele familie zal genieten om panters en apen in het echt te zien op jungle eiland.”

Lokale dance scene

“Miami staat bekend om het zwoele dansleven in zowel de clubs als in het theater.”