Activiteiten in Miami

Culinaire wandeling

“Eerste keer in Miami? Er is geen beter manier om de smaken van Miami te ontdekken dan met een gids tijdens een culinaire wandeling.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

De Miami Food Tours zijn een fantastische manier om de culinaire wereld te ervaren terwijl je beelden en geluiden van het gebied kunt ervaren. Je kunt kiezen voor een smakelijke tour rond South Beach, Wynwood en Little Havana, de drie top bestemmingen van Miami.

Voor $59-$69 per persoon zul je een weg banen tussen beroemde eetgelegenheden en de interessante verborgen schatten die alleen de lokale bevolking kent, terwijl je door de stad loopt en iconische gebouwen en bezienswaardigheden bekijkt.

Elke tour duurt ongeveer 2,5 uur en er zijn in totaal ongeveer 5 plekken waar je stopt, dus draag comfortabele schoenen en veel zonnebrandcrème. Je kunt dagelijks deelnemen aan een tour in de middag. Sommige tochten starten 's avonds vanaf 17.00 uur.

TIP: Als je een bezoek brengt tijdens het hitteseizoen (lente en zomer), ga dan bij voorkeur voor een tocht later op de dag omdat de zon dan minder sterk is.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 1000 5th Street | Telefoon: +1 786 942 8856 | Website: http://www.miamiculinarytours.com

Meer activiteiten in Miami

Bekijk alle activiteiten

Dineer bij Barton G

“In Miami moet het flitsend zijn en dat geldt ook zeker voor de moderne keuken die hier te vinden is.”

Kunstmusea

“Miami is uitgegroeid tot een levendige kunststad met een keur aan wonderbaarlijke hedendaagse kunst van artiesten van over de hele wereld.”

Jungle Island

“De hele familie zal genieten om panters en apen in het echt te zien op jungle eiland.”