Activiteiten in Miami

Dineer bij Barton G

“In Miami moet het flitsend zijn en dat geldt ook zeker voor de moderne keuken die hier te vinden is.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Miami biedt onderdak aan een aantal overdreven zaken - mode, uiterlijk en persoonlijkheden - en de wereld van eten is al net zo extravagant.

Er zijn vele moderne Amerikaanse eetgelegenheden die unieke gerechten presenteren die je alleen in Miami zult tegenkomen! Bijvoorbeeld Barton G., dit restaurant schotelt de gasten wonderbaarlijke gerechten voor met indrukwekkende presentaties op je bord.

Je kunt hier van alles op het menu vinden van kreefttaartjes die opgediend worden in een ouderwetse broodrooster tot aangebakken ahi tonijn opgediend met een samoerai zwaard. De desserts zijn al net zo uitgebreid, in het bijzonder de sundae met vuurwerk sterretjes en een overvloed aan chocolade opgediend in een enorme schatkist.

TIP: Het kan lastig zijn om te reserveren dus bel pakweg een week van tevoren.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 1427 West Avenue | Telefoon: +1 305 672 8881 | Website: http://www.bartong.com

Meer activiteiten in Miami

Bekijk alle activiteiten

Key West met Catamaran

Key West, de zuidelijkste stad van de Verenigde Staten en onderdeel van de Florida Keys heeft zoveel te bieden. Je kunt ontspannen op het strand, een bezoek brengen aan een park, wat sightseeing doen of gaan snorkelen. Kies voor een snorkel trip met catamaran. De bemanning brengt je dan naar enkele ideale snorkelplekken, waar je kunt genieten van de prachtige onderwaterwereld. En op de terugweg zeil je terug naar de kust, met een verfrissend drankje en prachtig uitzicht. Wat wil je nog meer!

Kunstmusea

“Miami is uitgegroeid tot een levendige kunststad met een keur aan wonderbaarlijke hedendaagse kunst van artiesten van over de hele wereld.”

Lokale dance scene

“Miami staat bekend om het zwoele dansleven in zowel de clubs als in het theater.”