Activiteiten in Miami

Lokale dance scene

“Miami staat bekend om het zwoele dansleven in zowel de clubs als in het theater.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Miami staat bekend om het zwoele leven en dansen is daarop geen uitzondering. Deze stad zit vol met mooie mensen die op het podium dansen, op de dansvloer en op de straten.

De meest populaire dans is salsa. Het is sexy en pittig zoals zovelen in Miami en het benadrukt de rijke Latijns-Amerikaanse cultuur van de stad. Uiteraard zijn er ook andere dansstijlen die hier in Miami erg populair zijn waaronder tango, flamenco, jazz en ballet.

Maar als je niet bekend bent met deze dansroutines hoef je je daarover geen zorgen te maken. Er zijn volop locaties om les te nemen, zoals Ballet Flamenco La Rosa die zicht toespitst op alles van tango tot ballet. Deze plek organiseert ook vele dansevenementen en optredens dus je kunt het dansleven in Miami ervaren zonder zelf te dansen.

TIP: Bezoek in het weekend Ball & Chain in Calle Ocho voor de beste salsa en lessen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: W Dixie Highway 13146 | Telefoon: +1 305 899 7729 | Website: http://www.balletflamencolarosa.com

Meer activiteiten in Miami

Bekijk alle activiteiten

Key West met Catamaran

Key West, de zuidelijkste stad van de Verenigde Staten en onderdeel van de Florida Keys heeft zoveel te bieden. Je kunt ontspannen op het strand, een bezoek brengen aan een park, wat sightseeing doen of gaan snorkelen. Kies voor een snorkel trip met catamaran. De bemanning brengt je dan naar enkele ideale snorkelplekken, waar je kunt genieten van de prachtige onderwaterwereld. En op de terugweg zeil je terug naar de kust, met een verfrissend drankje en prachtig uitzicht. Wat wil je nog meer!

Spa

“Wat kan er na een lange dag winkelen of een avond uit feesten beter zijn dan een bezoek aan een luxueuze Spa?”

Ervaar Miami in het Water!

“Op een warme en zonnige dag kun je van de helder blauwe waterspiegel genieten met de vele verschillende watersporten die je in deze strandstad zult tegenkomen.”