Activiteiten in Miami

Dagje aan het Strand

“Op budget reizen lijkt moeilijk in Miami maar dat hoeft niet zo te zijn dankzij de prachtige (en goedkope) stranden!”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Uiteraard heeft Miami vele prijzige attracties waar je aan deel kunt nemen zoals verfijnd dineren en designer winkelen, maar wees verzekerd dat je nog steeds van de stad kunt genieten zonder teveel uit te geven. Ga naar het strand voor een volle dag plezier dat je helemaal niets kost!

En er zijn volop stranden waar je heen kunt gaan zonder te betalen waaronder het populaire Lummus Park aan Ocean Drive, waar je voorbijgangers kunt bekijken en kunt genieten van een hapje of een drankje wanneer je trek krijgt.

Maar je kunt nog meer geld besparen door een tas vol te stoppen en een koeler mee te nemen. En neem ook zeker voldoende handdoeken, zonnebrandcrème, stoelen en parasols mee zodat je de hele dag op het strand kunt vertoeven zonder enige onderbrekingen.

TIP: Hoewel veel stranden geen toegang rekenen moet je waarschijnlijk wel betalen om te parkeren. Wees er vroeg bij zodat je een plekje in de buurt kunt bemachtigen en houd de tijd in de gaten. Ze schrijven fanatiek parkeerbonnen uit!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Ocean Drive | Website: http://miamibeachfl.gov/parksandrecreation

Meer activiteiten in Miami

Bekijk alle activiteiten

Art Deco South Beach Fietstocht

“Fiets door Miami Beach en ervaar alle beelden en geluiden die deze fantastische stad te bieden heeft, met name de historische Art Deco wijk. ”

Spa

“Wat kan er na een lange dag winkelen of een avond uit feesten beter zijn dan een bezoek aan een luxueuze Spa?”

Culinaire wandeling

“Eerste keer in Miami? Er is geen beter manier om de smaken van Miami te ontdekken dan met een gids tijdens een culinaire wandeling.”