Activiteiten in Miami

Spa

“Wat kan er na een lange dag winkelen of een avond uit feesten beter zijn dan een bezoek aan een luxueuze Spa?”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Er is niets wat meer ontspant dan een dag genieten in een Spa. En gelukkig zijn er in Miami volop Spa's om uit te kiezen. Hier kun je zowel exclusieve en luxueuze locaties tegenkomen als kleine, boetiek dag Spa's die veel goedkopere behandelingen aanbieden.

Als je op zoek bent naar de volledige ervaring, kies dan voor een heerlijke dag bij één van de top Spa's van Miami, waaronder Elle Spa in het Eden Roc hotel. Deze prachtige Spa met een wonderbaarlijk uitzicht zal je razendsnel doen ontspannen met de luxueuze behandelingen en hoge kwaliteit dienstverlening waaronder de kaarsolie massage voor $160 per 50 minuten.

Maar als je op zoek bent naar een meer betaalbare massage kun je gewoon naar een dag Spa zoals MassageEnvy gaan die massages per uur aanbiedt voor minder dan $50 voor nieuwe klanten.

TIP: Wil je niet teveel uitgeven? Geen probleem. Veel hotel Spa's geven je de mogelijkheid om zonder extra kosten van alle faciliteiten gebruik te maken zoals de stoomcabine, jacuzzi en sauna. Vraag het bij jouw hotel of ga naar een hotel in de buurt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 4525 Collins Avenue | Telefoon: +1 305 674 5585 | Website: http://edenrocmiami.com

Meer activiteiten in Miami

Bekijk alle activiteiten

Culinaire wandeling

“Eerste keer in Miami? Er is geen beter manier om de smaken van Miami te ontdekken dan met een gids tijdens een culinaire wandeling.”

Kunstmusea

“Miami is uitgegroeid tot een levendige kunststad met een keur aan wonderbaarlijke hedendaagse kunst van artiesten van over de hele wereld.”

Lokale dance scene

“Miami staat bekend om het zwoele dansleven in zowel de clubs als in het theater.”