Activiteiten in Miami

Kindermuseum van Miami

“Neem de kinderen mee om samen te genieten van één van de grootste musea in het land, gelegen in het prachtige Downtown Miami.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Het kindermuseum van Miami is de enige in zijn soort in dit gebied, maar is uitgegroeid tot één van de populairste van het land. Met al de opwindende tentoonstellingen en evenementen die dit museum te bieden heeft aan zijn gasten is het niet verbazingwekkend waarom zoveel families hierheen komen voor plezier overdag.

Er zijn volop interessante dingen om hier te zien waaronder interactieve tentoonstellingen zoals het Kasteel van Dromen, Supermarkt en Cruiseschip. Er zijn ook educatieve lessen waar kinderen van kunnen genieten zoals naschoolse lessen en zomerkamp.

Standaard toegang bedraagt $18 per kind of volwassene en $14 voor ingezetenen van Florida. Je kunt zonder problemen een kaartje aan de kassa kopen of je kunt online lid worden via www.miamichildrensmuseum.org.

TIP: Er zijn veel seizoensgebonden tentoonstellingen en evenementen die het hele jaar door plaatsvinden, dus let op de activiteitenkalender online voordat je hier naartoe gaat.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 980 MacArthur Causeway | Telefoon: +1 305 373 5437 | Website: http://www.miamichildrensmuseum.org