Activiteiten in Miami

Kunstmusea

“Miami is uitgegroeid tot een levendige kunststad met een keur aan wonderbaarlijke hedendaagse kunst van artiesten van over de hele wereld.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

De kunstwereld van Miami is de laatste jaren explosief gegroeid en we staan pas aan het begin van deze ontwikkelingen. Hoewel de grote kunstevenementen zoals Art Basel reeds bekend zijn en veel publiek trekken, zijn er volop plaatsen in Miami om het hele jaar rond kunst te bekijken.

Er zijn veel uitmuntende kunstmusea verspreid door de stad die een fantastisch toevluchtsoord bieden voor kunstliefhebbers, met name het onlangs geopende Pérez Art Museum Miami (PAMM) in Downtown Miami. Deze prachtige plaats heeft van alles te bieden waaronder indrukwekkende tentoonstellingen van hedendaagse kunst, live entertainment en een restaurant met uitzicht op de baai.

Andere musea die je moet bezoeken zijn het Lowe Art MuseumBass Museum of ArtMuseum of Contemporary Art en Frost Art Museum

TIP: Kijk voordat je naar een museum gaat eerst of er kortingsacties zijn. Sommige musea rekenen geen toegang voor kinderen en anderen bieden één maal per jaar gratis toegang.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 1103 Biscayne Boulevard | Telefoon: +1 305 375 3000 | Website: http://www.pamm.org

Meer activiteiten in Miami

Bekijk alle activiteiten

Culinaire wandeling

“Eerste keer in Miami? Er is geen beter manier om de smaken van Miami te ontdekken dan met een gids tijdens een culinaire wandeling.”

Ervaar Miami in het Water!

“Op een warme en zonnige dag kun je van de helder blauwe waterspiegel genieten met de vele verschillende watersporten die je in deze strandstad zult tegenkomen.”

Lokale dance scene

“Miami staat bekend om het zwoele dansleven in zowel de clubs als in het theater.”