Activiteiten in Miami

Key West Dagtour

“Neem de tijd om te genieten van alles wat Key West te bieden heeft!”

- TIX Team

De Florida Keys, ook bekend als het Caribisch gebied van Amerika, vormt het zuidelijkste deel van de Verenigde Staten. De Keys bestaat uit een 180 kilometer lange ketting van eilanden die vanaf het vasteland van Florida begint. Als je in Miami bent moet je zeker een dagtocht naar de Florida Keys maken. Je rijdt over de Overseas Highway over de vele bruggen (inclusief de Seven Mile Bridge) en eilanden voordat je eindbestemming Key West bereikt. Hier kun je van het Caribische gevoel genieten en de verschillende bezienswaardigheden verkennen, zoals de 90 mijl van Cuba monument en het huis van Ernest Hemingway.

Je kunt een georganiseerde tour vanaf Miami boeken voor een comfortable en zorgeloze trip naar Key West. 

TIP: Neem de beroemde conch trein in Key West. Je kunt vanaf het treintje de bezienswaardigheden in Key West bewonderen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Key West

Meer activiteiten in Miami

Bekijk alle activiteiten

Jungle Island

“De hele familie zal genieten om panters en apen in het echt te zien op jungle eiland.”

Art Deco South Beach Fietstocht

“Fiets door Miami Beach en ervaar alle beelden en geluiden die deze fantastische stad te bieden heeft, met name de historische Art Deco wijk. ”

Ervaar Miami in het Water!

“Op een warme en zonnige dag kun je van de helder blauwe waterspiegel genieten met de vele verschillende watersporten die je in deze strandstad zult tegenkomen.”