Miami

Praktische Tips Miami

Jouw lokale TIX-gids: Carissa Chesanek
  • Insecten worden hier groot en smerig, maar de meeste bijten gelukkig niet. In tegenstelling tot andere plaatsen waar de temperatuur stijgt, geldt dat ook voor de bloeddorstige muggen. In Miami is de enige periode dat je echt moet oppassen voor een aanval door deze insecten is het regenseizoen in de zomer.
  • Ga ervan uit dat je een vervoersmiddel moet gebruiken om van de ene bestemming naar de ander te komen zoals een huurauto, bus, taxi (of Uber) of de MetroRail. Deco Bikes zijn ook een fantastische manier om van A naar B te reizen en die kun je overal vinden in deze stad.
  • Je kunt er zeker van zijn dat je het kraanwater hier kunt drinken.
  • Als je voor het eerst op het strand komt, doe vooraf onderzoek of stel wat vragen aan een strandwacht zoals de aanwezigheid van kwallen in het water of dat het getij hoog is.
  • Je kunt normaal gesproken vreemdelingen op straat een routebeschrijving vragen maar er bestaat altijd de kans dat ze jouw taal niet spreken omdat ze van over de hele wereld komen. Ga in plaats daarvan naar een winkel in de buurt, of een restaurant en vraag het daar.
Suggestie of feedback?

Meer in Miami

Bekijk alle tips

Luchthaven Transfer Miami

“In de Internationale luchthaven van Miami kan het een beetje lastig zijn om de juiste richting te vinden door de omvang, maar normaal gesproken ondervind ik hier weinig problemen. Er zijn een aantal geschikte wijzes van vervoer naar de stad.”

Openingstijden en Betalen in Miami

“De winkels in Miami zijn elke dag open, de hele dag waarmee het heel eenvoudig is om te winkelen tot je er bij neervalt.”

Doen en Laten in Miami

“Miami is een fijne plek, maar er zijn enkele aspecten die je moet weten voor je gaat genieten van deze stad.”