Restaurants in Madrid

La Favorita

“Een unieke en romantische dinerervaring met een live operashow! ”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid

La Favorita is het meest unieke restaurant in Madrid voor een romantisch avondje uit. Hier krijg je een diner en een show, opgevoerd door obers die tevens professionele operazangers zijn! Tussen de gerechten door wordt je getrakteerd op een indrukwekkende persoonlijke serenade. Dit stijlvolle en chique restaurant is gevestigd in een oude villa en serveert typische gerechten uit de Spaanse Navarre regio. Het live entertainment wordt verzorgd door getalenteerde operastudenten en zangers die aan het begin van hun carrière staan.

TIP: Als het mooi weer is, ga dan in hun buitentuin zitten. Een reservering maken is een must.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Calle de Covarrubias 25 | Openbaar vervoer: Metro Alonso Martínez | Telefoon: +34 914 48 38 10 | Website: http://lafavoritarestaurante.com/en/

Meer restaurants in Madrid

Bekijk alle restaurants

Museo del Jamón

“Museo del Jamón is meer dan alleen het eten, het is een icoon van Madrid. Je vergeet de varkenspoten die aan het plafond hangen nooit meer. ”

Thai Garden

“Een van mijn favoriete plekken voor chic Thais eten. Het eten, decor en de rustige sfeer zijn ongeëvenaard in de stad! ”

Bodega la Ardosa

“Wanneer je door de stad aan het wandelen bent is dit het perfecte kleine barretje om even bij te stoppen voor Spaanse tapas. ”