Restaurants in Madrid

La Mucca de Pez

“De perfecte plek voor iedereen en elke gelegenheid.”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid

Hoewel er een aantal La Mucca’s in Madrid te vinden zijn, is La Mucca de Pez de beste plek voor families, groepen, stelletjes en solo reizigers. Het eten is heerlijk, en de keuken is de hele dag geopend (geen siësta-uren). Deze locatie is ruim en comfortabel, en heeft een hippe maar toch ontspannen sfeer. Dit is de perfecte plek voor een lunch, diner of snelle hap. Kinderen zullen de eclectische menukaart geweldig vinden met pizza, hamburgers, pasta, salades en verschillende internationale gerechten.

TIP: Probeer een van de cocktails van hun uitgebreide drankenkaart.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Plaza de Carlos Cambronero 4 | Openbaar vervoer: Metro Noviciado | Telefoon: +34 915 21 00 00 | Website: http://lamuccacompany.com/lamucca-de-pez/

Meer restaurants in Madrid

Bekijk alle restaurants

Casa Alberto

“Een populaire plek met toeristen en locals, en een rijke geschiedenis; het was vroeger dé plek waar stierenvechters kwamen. ”

Museo del Jamón

“Museo del Jamón is meer dan alleen het eten, het is een icoon van Madrid. Je vergeet de varkenspoten die aan het plafond hangen nooit meer. ”

Bodega la Ardosa

“Wanneer je door de stad aan het wandelen bent is dit het perfecte kleine barretje om even bij te stoppen voor Spaanse tapas. ”