Restaurants in Madrid

Thai Garden

“Een van mijn favoriete plekken voor chic Thais eten. Het eten, decor en de rustige sfeer zijn ongeëvenaard in de stad! ”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid

Madrid is meer dan alleen haar Spaanse keuken. Als je iets anders wilt proberen heb je meer dan genoeg keuze uit veel verschillende internationale restaurants. Het uitzonderlijk lekkere eten, gedetailleerde aankleding, en de rustige en stijlvolle sfeer van Thai Garden zorgen ervoor dat het voelt als een vakantie in een vakantie. Er zijn twee Thai Garden locaties in de stad, maar het restaurant in de wijk Salamanca ligt het meest centraal. Als je het lastig vindt om een keuze te maken uit al die gerechten op hun ellenlang menu, probeer dan hun proeverij-menu voor een heerlijk en goedvullend driegangenmaaltijd.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Calle de Recoletos 4 | Openbaar vervoer: Cercanias Recoletos | Telefoon: +34 918 39 79 70 | Website: http://thaigarden2112.com

Meer restaurants in Madrid

Bekijk alle restaurants

La Mucca de Pez

“De perfecte plek voor iedereen en elke gelegenheid.”

Bodega la Ardosa

“Wanneer je door de stad aan het wandelen bent is dit het perfecte kleine barretje om even bij te stoppen voor Spaanse tapas. ”

Museo del Jamón

“Museo del Jamón is meer dan alleen het eten, het is een icoon van Madrid. Je vergeet de varkenspoten die aan het plafond hangen nooit meer. ”