Madrid

Cepee Tabibian

“Wat betreft het dagelijks leven in Madrid houd ik denk ik het meest van de energie van de stad. Ik reis al meer dan twintig jaar en er is geen andere stad op deze wereld die me zo weet te betoveren als Madrid. De Madrilenen zijn sociale mensen en hun levenslust werkt aanstekelijk… en ze gaan maar door! Ochtend, middag, en tot in de kleine uurtjes, je ziet ze altijd genieten van het leven. Dit is de echte ‘city that never sleeps ’!”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid
Over mezelf:

Ik ben half Colombiaans, half Iraans, maar ik zie mezelf ook als een echte Texaanse en een wereldburger. Mijn eerste reis naar het buitenland, toen ik een tiener was, vormde het startpunt voor een diepgaande, sprookjesachtige liefde voor reizen en zelfontdekking, die nu, twintig jaar later, nog altijd voortduurt. Als ik niet aan het reizen of mijn volgende avontuur aan het plannen ben, ben ik aan het hardlopen, helemaal zen. Dan verken ik de grijze gebieden van het leven, en ontdek ik met grenzeloos enthousiasme het onbekende.

Wat mijn bestemming geweldig maakt:

Ik bezoek Madrid regelmatig sinds 2001. Wat betreft het dagelijks leven in Madrid houd ik denk ik het meest van de energie van de stad. Het heeft niet de stranden van Barcelona, of de schoonheid van Parijs, of zelfs de belangrijke geschiedenis van Rome; maar iedereen die hier woont zal zweren dat er iets in de lucht hangt, een energie die je nergens anders kunt vinden. Mensen genieten van het leven en hebben een relaxte houding, ondanks dat het zo’n grote stad is. Hoewel mensen Madrid vaak links laten liggen en ervoor kiezen de populairdere steden van Spanje te bezoeken, heeft de stad je ontzettend veel te bieden, als je het maar een kans geeft.

Suggestie of feedback?