Bezienswaardigheden in Los Angeles

El Capitan Theatre

“Stap terug in de tijd voor een mix van liveoptredens en Disney-magie binnen in een klassiek art deco-theater.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Het El Capitan Theater belichaamt de Gouden Eeuw van Hollywoodfilms met art deco-versieringen uit de jaren ’20. Disney bezit en beheert het theater waardoor het een familievriendelijke omgeving is waar je wordt getrakteerd op een unieke kijkervaring, zowel dankzij film zelf als het decor zelf. De podiumgordijnen schitteren in het licht voordat de show begint, en een live performer betrekt het publiek in de voorstelling terwijl de geur van popcorn het auditorium vult. Of je nu zelf je eigen fantasieën uit je kindertijd komt herbeleven, of je kind meeneemt voor een fantasierijk avontuur, je kunt hier een film kijken, een rondleiding maken door het theater, of allebei.

TIP: El Capitan Theater brengt sprookjes tot leven, afhankelijk van de film. Voor “Beauty en het Beest” organiseerde het theater bijvoorbeeld een speciale ‘teaparty’ waarbij kostuums werden tentoongesteld. Neem een kijkje op de kalender van het theater.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Hollywood Blvd 6838 | Website: https://elcapitantheatre.com

Meer bezienswaardigheden in Los Angeles

Bekijk alle bezienswaardigheden

Grauman's Chinese Theater

“Handafdrukken, voetafdrukken en ’s werelds grootste IMAX-scherm maken het TCL Chinese Theater een 'must' voor filmliefhebbers. ”

Pink's Hotdogs

“Als er al meer dan 77 jaar een rij staat, moet het wel de moeite waard zijn. ”

The Broad

“The Broad is de belangrijkste ontwikkeling in de kunstscene van Los Angeles sinds de “Barely Legal"-tentoonstelling van Banksy in 2006. ”