Bezienswaardigheden in Los Angeles

Huntington Library

“Het woord ‘bibliotheek’ omvat niet eens de hoeveelheid en kwaliteit van de tentoonstellingen, waaronder kunstschatten en antieke boeken, en meerdere betoverende tuinen. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

De Huntington Library is bijna 50 hectare groot en biedt haar gasten een immersieve ervaring met een conservatorium, wetenschappelijk onderzoekscentrum, rozentuinen, een ‘tearoom’ en een bibliotheek met meer dan zes miljoen stukken. Je kunt langs de Chinese Pagode wandelen, of de Engelse meesterstukken Blue Boy van schilder Thomas Gainsborough en Pinkie van Thomas Lawrence bewonderen die boven het antieke meubilair hangen. Of je nu een romantisch uitstapje wilt maken, of een familievriendelijk avontuur wilt beleven, de Huntington Library heeft voor elk wat wils.

TIP: Omdat er zo veel te zien is, moet je je tijd in het Huntington Library goed plannen, zodat je die stukken die je zo graag wilde zien niet mist.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Oxford Rd 1151 | Website: http://www.huntington.org

Meer bezienswaardigheden in Los Angeles

Bekijk alle bezienswaardigheden

The Broad

“The Broad is de belangrijkste ontwikkeling in de kunstscene van Los Angeles sinds de “Barely Legal"-tentoonstelling van Banksy in 2006. ”

Pink's Hotdogs

“Als er al meer dan 77 jaar een rij staat, moet het wel de moeite waard zijn. ”

Santa Monica Pier

“Vergeet het Hollywood-sign; als je de Santa Monica Pier niet hebt gezien, dan heb je Los Angeles niet gezien. ”