Bezienswaardigheden in Los Angeles

Pink's Hotdogs

“Als er al meer dan 77 jaar een rij staat, moet het wel de moeite waard zijn. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Bij Pink’s draait het niet alleen om de hotdogs, en voor een nieuwkomer kan de hoeveelheid eten tussen het broodje overweldigend zijn. De truc is om één gerecht per keer te bestellen, met andere woorden: je kunt ze het beste delen. Door de geur van frietjes en uienringen loopt het water je al in de mond wanneer je nog in de rij staat te wachten. Pink’s serveert al sinds 1939 op hoog tempo voortreffelijk en goedkoop eten. De hapklare burgers, frietjes en hotdogs kun je het best met mes en vork eten wanneer er een royale portie Pink’s chilisaus overheen gaat, de figuurlijke kers op de taart.

TIP: Hoe later het uur, hoe langer de rij. Als je Pink’s wilt proberen maar niet in de rij wilt staan, kom dan vroeg op de dag.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: N La Brea Ave 709 | Website: http://www.pinkshollywood.com

Meer bezienswaardigheden in Los Angeles

Bekijk alle bezienswaardigheden

Kenneth Hahn State Recreation Area

“Raak je niet onder de indruk van grote gebouwen en de overal aanwezige beroemdheden? Ga dan naar het Kenneth Hahn State Recreation Area voor een uitzicht op de natuur en de stad. ”

The Broad

“The Broad is de belangrijkste ontwikkeling in de kunstscene van Los Angeles sinds de “Barely Legal"-tentoonstelling van Banksy in 2006. ”

Huntington Library

“Het woord ‘bibliotheek’ omvat niet eens de hoeveelheid en kwaliteit van de tentoonstellingen, waaronder kunstschatten en antieke boeken, en meerdere betoverende tuinen. ”