Restaurants in Los Angeles

Beauty and Essex

“Ervaar een nieuw hoogtepunt in Hollywood in het hart van Tinseltown.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Beauty and Essex heeft de grandeur van een Las Vegas-restaurant en de chique sfeer van een hip New York-eettentje in het hart van Hollywood. Het faux-antieke decor doet denken aan de rock-and-roll-tijdperk, gemixt met uitbundige Art Deco versieringen. Het restaurant bevindt zich in een gigantische ruimte met hoge plafonds, en heeft een terras vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over flonkerende lichtjes van de grote stad. Op het menu staat een unieke samenstelling van gerechten, geïnspireerd op traditionele Amerikaanse gerechten, waaronder ‘grilled cheese’ dumplings gevuld met tomatensoep.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Cahuenga Blvd 1615 | Telefoon: +1-323-676-8880 | Website: http://beautyandessex.com/los-angeles

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Gracias Madre

“Gracias Madre is hét beste vegetarische restaurant en serveert smaakvolle, authentieke Mexicaanse gerechten met bijzondere recepten waarvan je niet had gedacht dat ze gezond zouden zijn.”

Au Fudge

“Trakteer jezelf en de kinderen op een etentje in een van de meest kindvriendelijke restaurants van Los Angeles, waar je je niet hoeft op te dirken voor Hollywoodsterren.”

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”