Restaurants in Los Angeles

Rustic Spoon

“Vertel al je vrienden dat je een buurtfavoriet hebt gevonden die verborgen ligt op de rand van het North Hollywood Arts District.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Thais eten is enorm populair in Los Angeles, maar het is vaak lastig om een goed Thais restaurant te vinden. De Rustic Spoon serveert authentieke gerechten met een moderne twist, in het comfort van een café-achtige setting. De Thai Iced Tea, met een zoete en kruidige smaak en een traditionele romige textuur, gaat perfect gepaard met de pittige Yellow Chicken Curry. De lavendelbloem-thee heeft een heerlijk aroma, en de gefrituurde kip is het perfecte krokante hapje in dit gezellige restaurantje. 

TIP: Op een warme zomeravond in Los Angeles krijg je geen spijt van de verfrissende Green Papaya Salad.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Lankershim Blvd 4384 | Telefoon: +1-818-754-8998 | Website: http://therusticspoon.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”

Brent's Deli

“Pas maar op New York, Los Angeles is tegenwoordig het eldorado van de Joodse Deli, en Brent’s Deli steekt er met kop en schouder bovenuit.”