Restaurants in Los Angeles

Playa Provisions

“En familievriendelijk restaurant en een chic-moderne keuken gaan hand in hand bij Playa Provisions. Hier kan het hele gezin van een fantastische maaltijd genieten, zonder dat iemand concessies hoeft te doen. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Als je wat tijd met het gezin aan het doorbrengen bent aan het water van Playa Del Ray, loop dan Playa Provisions binnen voor een gezellige, familievriendelijke maaltijd in het indoor-outdoor restaurant. Met gerechten zoals gefrituurde sanddab-vis, of desserts zoals mini-sundaes met vanille-ijs, zullen zowel kinderen als volwassenen van het menu genieten. De verkoelende zeewind waait zachtjes over het terras het restaurant binnen, wat deze plek een gezellig en casual-chique karakter geeft.

TIP: Houd je ogen open om een glimp op te vangen van de winnares van Top Chef Seizoen 14, Brooke Williamson, die dit restaurant samen met haar man heeft geopend.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Culver Blvd, Playa Del Rey 119 | Telefoon: +1-310-683-5019 | Website: http://www.playaprovisions.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Au Fudge

“Trakteer jezelf en de kinderen op een etentje in een van de meest kindvriendelijke restaurants van Los Angeles, waar je je niet hoeft op te dirken voor Hollywoodsterren.”

Cacao

“Authenticiteit kent vele vormen in Los Angeles, en Cacao belichaamt deze in haar bijzondere combinaties van traditionele recepten en unieke smaakcombinaties voor echte out-of-the-box gerechten. ”

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”