Restaurants in Los Angeles

Lemonade

“Of je nou met een knorrende maag rondloopt in het trendy Brentwood, of in de buurt van de Burbank televisiestudio’s, Lemonde ligt altijd net om de hoek. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Lemonade is een van de snelst groeiende restaurantketens in de Verenigde Staten. Het restaurant ontleent zijn populariteit aan de traditionele huisgemaakte Americana-gerechten en smaken, en de grote porties. Door de vrolijke en glimmende inrichting, en de gastvrije sfeer, zijn de verschillende vestigingen in Los Angeles makkelijk te vinden. Lemonade staat bekend om de snel bereide gerechten, gedurfde smaken, uitstekende balieservice en seizoensingrediënten waardoor je van een gemakkelijke en betaalbare maaltijd geniet. Door de cafetaria-setting geef je je ogen de kost, en kies je gewoon wat er het lekkerst ruikt en uitziet.

TIP: Je kunt gerust vragen of je de verschillende limonades die ze hier hebben mag proeven.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: W Riverside Dr 4400 | Telefoon: +1-818-841-3900 | Website: http://www.lemonadela.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Brent's Deli

“Pas maar op New York, Los Angeles is tegenwoordig het eldorado van de Joodse Deli, en Brent’s Deli steekt er met kop en schouder bovenuit.”

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”

Gracias Madre

“Gracias Madre is hét beste vegetarische restaurant en serveert smaakvolle, authentieke Mexicaanse gerechten met bijzondere recepten waarvan je niet had gedacht dat ze gezond zouden zijn.”