Restaurants in Los Angeles

The Magic Castle

“The Magic Castle, in het hart van Hollywood, verzorgt een spectaculaire avond met een beetje grandeur, romantiek en echte magie. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

The Magic Castle is een zeer exclusieve club waar je bij binnenkomst een wachtwoord moet opgeven, onder toeziend oog van het beeld van een raaf die bovenop de boekenkast zit. De verschillende bars in dit historische monument creëren een filmachtige sfeer; in de rustige saloon wordt piano gespeeld en in de grotten bevindt zich een geheime bar tegenover de bibliotheek. Er worden de hele avond shows opgevoerd, en er worden iedere avond twee zittingen gehouden voor het diner.

TIP: The Magic Castle is een privéclub, dus je moet door een lid of een illusionist worden uitgenodigd om binnen te kunnen komen. Voordat je naar Los Angeles komt, kun je het programma bekijken en een van de illusionisten e-mailen. Deze nodigen vaak met plezier gasten uit om hun show te zien.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Franklin Ave 7001 | Telefoon: +1-323-851-3313 | Website: http://www.magiccastle.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

Au Fudge

“Trakteer jezelf en de kinderen op een etentje in een van de meest kindvriendelijke restaurants van Los Angeles, waar je je niet hoeft op te dirken voor Hollywoodsterren.”