Activiteiten in Los Angeles

Los Angeles Zoo

“Het is een paradijs voor zowel kinderen als volwassenen, én de dieren. Ontdek, en kijk je ogen uit in de Los Angeles Zoo. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

De dierentuin is meer dan een verzamelplek van dieren; het intrigeert families en bezoekers doordat het de wereld van wilde dieren tastbaar maakt. Leeuwen liggen te luieren in de zon. Olifanten wassen zich met water, onder de gouden zonnestralen van Los Angeles. Giraffes steken hun nek boven de hoge muren uit en likken aan de acaciabomen, waardoor de mensen die langslopen hun zwarte tong om de doorns zien manoeuvreren. De dierentuin is een magische plek waar dieren, fantasie en inspiratie gedijen, en waar iedereen een onvergetelijke dag beleeft. Volwassenen kunnen de unieke Roaring Nights bezoeken waarbij eten en cocktails worden geserveerd, en livebands optreden.

TIP: De Roaring Nights, of een van de vele andere Wine+Dinner evenementen in het Los Angeles Zoo, zijn speciale avonden voor volwassenen waarbij ze een andere kant van het park zien, en hun kinderlijke verwondering één avondje opnieuw kunnen ervaren.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Zoo Dr 5333 | Telefoon: +1-323-644-4200 | Website: http://www.lazoo.org/

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Walvisobservatie

“In Los Angeles staan stranden en het strandleven centraal. Aanschouw met eigen ogen de natuurlijke schoonheid van de Stille Oceaan wanneer de grote walvissen langs de gouden zandstranden migreren. ”

The Grove bij de Farmers Market

“The Grove was vroeger de eerste boerenmarkt in Los Angeles, en is nu een iconisch onoverdekt winkelcentrum waar je kunt wandelen, winkelen en dineren. ”

Rondleiding door het Historische Downtown

“Geschiedenis in Los Angeles is anders, vaak is het namelijk een bewaard gebleven gebouw uit de vroege 20e eeuw. Maar voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt, is de verbinding met elk soort geschiedenis belangrijk. ”