Activiteiten in Los Angeles

Charlie Turner Trail in het Griffith Park

“De Observatory, het Hollywood-sign en uitzichten op de skyline van Downtown.. Wow!”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Het Griffith Park Observatory torent hoog boven de flikkerende lichtjes van Los Angeles uit, van de aangrenzende heuvels tot aan de Downtown skyline. Ten westen zie je het kobaltblauwe water van de Stille Oceaan. Tijdens de hike over het terrein heb je een panoramisch uitzicht op Mount Holly, met als hoogtepunt het Hollywood-sign dat over de uitlopers uitsteekt. Volg bij zonsondergang het lusvormige, 3,5 kilometer lange pad voor een actieve wandeling, en zie hoe de mooie paarse, roze en oranje kleuren van de zonsondergang de lucht boven Los Angeles als een aquarel versieren. De Griffith Observatory is een van de meest iconische gebouwen van Los Angeles waar je de meest unieke uitzichten over de stad kunt bewonderen. Het is het de perfecte plek voor een actieve en romantische wandeling, en om even aan de bruisende straten van de stad te ontsnappen.

TIP: Als je hier in de zomer wilt hiken, begin dan vroeg op de dag aangezien het in de namiddag erg heet kan worden, boven de 38 graden Celsius, waardoor de hike een stuk moeilijker wordt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: E Observatory Rd 2800 | Website: http://griffithobservatory.org

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Rondleiding door het Historische Downtown

“Geschiedenis in Los Angeles is anders, vaak is het namelijk een bewaard gebleven gebouw uit de vroege 20e eeuw. Maar voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt, is de verbinding met elk soort geschiedenis belangrijk. ”

Walvisobservatie

“In Los Angeles staan stranden en het strandleven centraal. Aanschouw met eigen ogen de natuurlijke schoonheid van de Stille Oceaan wanneer de grote walvissen langs de gouden zandstranden migreren. ”

Cupcake Tour in Beverly Hills

“Van al dat rondlopen in Los Angeles krijg je trek. Trakteer jezelf op een cupcake tour in Beverly Hills, de thuisbasis van de allereerste Sprinkles Cupcake shop. ”