Activiteiten in Los Angeles

OUE Skyspace LA

“Er is geen beter uitzicht op Los Angeles dan vanaf ’s werelds eerste Skyslide; een glazen plaat die hoog boven de straten van Downtown uitschuift.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Je overwint je hoogtevrees, of je staat stijf van de adrenaline, wanneer je op dit hoge observatiedek c.q. glijbaan staat in Skyspace LA. Het dek bevindt zich zo’n 305 meter boven de grond, en zit vast aan een wolkenkrabber, waardoor je spectaculaire uitzichten hebt over de omliggende skyline en de drukke straten van de stad onder je. Het transparante materiaal, over een breedte van bijna 18 meter, laat het voelen alsof je vliegt, en de glijbaan geeft je eenzelfde adrenalinekick als wanneer je valt. De adembenemende ervaring combineert sightseeing en sensatie, en dat maakt de Skyslide één groot en zinderend avontuur.

TIP: Probeer je ogen open te houden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: West Fifth Street #840 633 | Telefoon: +1-213-894-9000 | Website: https://oue-skyspace.com

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Los Angeles County Museum of Art

“Hoewel men zegt dat Los Angeles “geen cultuur heeft”, vertelt het LACMA (Los Angeles County Museum of Art) het ware verhaal van Los Angeles. Dit is een uitstekende plek om een warme of regenachtige dag door te brengen. ”

Cupcake Tour in Beverly Hills

“Van al dat rondlopen in Los Angeles krijg je trek. Trakteer jezelf op een cupcake tour in Beverly Hills, de thuisbasis van de allereerste Sprinkles Cupcake shop. ”

Aquarium of the Pacific

“De beste manier om het zeeleven rondom Los Angeles zelf te zien is niet per se in het water zelf, maar in het aquarium, waar de hele familie goed zicht heeft op de dieren.”