Activiteiten in Los Angeles

Disneyland

“Disneyland is nog steeds een plek waar al je dromen kunnen uitkomen dankzij de meeslepende sprookjeservaring met lekker eten, attracties en een vuurwerkshow. ”

- Douglas woont al sinds 2021 in Los Angeles

Het is geen verrassing dat Disneyland het meest geliefde attractiepark in Zuid-Californië is. Families, tieners, kinderen en volwassenen kunnen zich in de verschillende landen onderdompelen in avontuur, fantasie, de toekomst en zelfs de wereld van stripfiguren. In het kasteel beleef je een vleugje magie, terwijl je bij Pirates of the Caribbean wenst dat je terug in de tijd kon gaan en je kon aansluiten bij de bende zeeschuimers van Captain Jack Sparrow. De kwaliteit van het eten en de zinderende attracties brengen de magie van sprookjesboeken tot leven.

TIP: De vuurwerkshow verlicht de lucht boven het kasteel en rondom Main Street. Geniet van de afsluiter van de dag door, voordat de show begint, een plekje te vinden bij het begin van Main Street. Je kunt er zelfs een echt uitje van maken door nog een gebakje en een warme chocolademelk te kopen bij de bakkerij.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Disneyland Dr 1313 | Telefoon: +1-714-781-4565 | Website: https://disneyland.disney.go.com/

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

California Science Center

“Wetenschap wordt nooit leuker of vermakelijker dan in het California Science Center. ”

Cupcake Tour in Beverly Hills

“Van al dat rondlopen in Los Angeles krijg je trek. Trakteer jezelf op een cupcake tour in Beverly Hills, de thuisbasis van de allereerste Sprinkles Cupcake shop. ”

Walvisobservatie

“In Los Angeles staan stranden en het strandleven centraal. Aanschouw met eigen ogen de natuurlijke schoonheid van de Stille Oceaan wanneer de grote walvissen langs de gouden zandstranden migreren. ”