Activiteiten in Los Angeles

Getty Center

“Tuinen, schilderijen, beelden - het lijkt wel alsof je in een museum op het Engelse platteland of een Italiaanse villa bent binnengestapt, maar dit is toch écht het culturele fenomeen van Los Angeles dat het Getty Center heet. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Het Getty Center staat boven op de heuvel van de Sepulveda Pass, tussen Brentwood en de San Fernando Valley. De luchtige lobby kijkt uit op de tuinen, vanwaar je schitterende uitzichten hebt op het uitgestrekte stadslandschap. Het complex is prachtig door zijn grootsheid, en is een kunstwerk op zich. De grote collectie omvat stukken van Europese meesters, zoals Van Gogh, Monet en Renoir. Je kunt een hele dag genieten van de prachtige kunstwerken, de serene tuinen en de uitzichten op Los Angeles en de omliggende gebieden.

TIP: Het museum is gratis te bezoeken, maar er zijn een beperkt aantal parkeerplekken. Probeer vroeg te arriveren zodat je je auto kunt parken, en zodat je genoeg tijd hebt om door het museum te lopen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Getty Center Dr 1200 | Telefoon: +1-310-440-7300 | Website: http://www.getty.edu

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

California Science Center

“Wetenschap wordt nooit leuker of vermakelijker dan in het California Science Center. ”

Grand Central Market

“Wat ooit een centrale markt in het bruisende centrum van Los Angeles was, is nu nieuw leven in geblazen met een grote verscheidenheid aan lokale smaken, en een groter aanbod dan enkel de fruitkraampjes van vroeger. ”

Walvisobservatie

“In Los Angeles staan stranden en het strandleven centraal. Aanschouw met eigen ogen de natuurlijke schoonheid van de Stille Oceaan wanneer de grote walvissen langs de gouden zandstranden migreren. ”