Activiteiten in Los Angeles

El Matador Beach

“Ontsnap aan de mensenmassa bij Santa Monica, en geniet toch van het zachte zand en het geluid van omslaande golven op dit minder bekende strand bij Malibu. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Op El Matador Beach vind je rotspunten, een branding, afgelegen plekken en zonsondergangen. In de kliffen bevinden zich talloze grotten die uitkijken op de platte stenen die tegen de stijle rotswand liggen. Een zeebriesje koelt het hele jaar door de lucht. De golven slaan stuk op de lange kust, waardoor er veel plekken zijn om te boogieboarden, te surfen of je tenen in het verfrissende zeeschuim te stoppen. Prachtige villa’s en artistieke huizen liggen ten zuiden, langs de bovenste randen van de kliffen bij het strand; de zonsondergang kleurt de lucht én het kristalheldere water van de Stille Oceaan met prachtige, regenboogkleurige tinten.

TIP: Parkeren kan hier lastig zijn; let vooral goed op de parkeerborden op straat om een boete te voorkomen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: El Matador Beach Rd 32350 | Telefoon: +1-818-880-0363

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

The Grove bij de Farmers Market

“The Grove was vroeger de eerste boerenmarkt in Los Angeles, en is nu een iconisch onoverdekt winkelcentrum waar je kunt wandelen, winkelen en dineren. ”

Grand Central Market

“Wat ooit een centrale markt in het bruisende centrum van Los Angeles was, is nu nieuw leven in geblazen met een grote verscheidenheid aan lokale smaken, en een groter aanbod dan enkel de fruitkraampjes van vroeger. ”

Los Angeles County Museum of Art

“Hoewel men zegt dat Los Angeles “geen cultuur heeft”, vertelt het LACMA (Los Angeles County Museum of Art) het ware verhaal van Los Angeles. Dit is een uitstekende plek om een warme of regenachtige dag door te brengen. ”