Uitgaan in Londen

Birthdays

“Dit is de coolste plek in de nieuwste opkomende wijk van Londen. De cocktails zijn heerlijk en de evenementen zijn supervoordelig. Ik houd van de relaxte sfeer hier!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Birthdays is een coole, onafhankelijke bar en podium, gelegen in het trendy Dalston. In de bar op de eerste verdieping kun je je dorst lessen met hun kenmerkende cocktails terwijl je een poutine eet, een schotel die uit Québec komt en bestaat uit friet bedekt met verse kaas, smakelijke jus en kruiden. Ga naar de kelder voor (erg voordelige) muziekevenementen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Stoke Newington Road 33-35 | Openbaar vervoer: Dalston Kingsland overground station | Website: http://birthdaysdalston.com

Meer uitgaansgelegenheden in Londen

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

The Dove Freehouse and Kitchen

“Vlaamse pub met een indrukwekkende kaart van Belgische, Nederlandse en Duitse bieren en heerlijke Vlaamse frieten.”

NOLA

“Dit is een absolute parel van Londen! Zelfs als je nooit in New Orleans bent geweest, zal de authentieke sfeer je die ervaring geven, van de cocktails tot de livemuziek.”

De Hems

“Ervaar de Nederlandse gastvrijheid en feestelijkheid op Nederlandse feestdagen of tijdens voetbalkampioenschappen. Of je nu Nederlands bent of niet, je zult bij De Hems een onvergetelijke tijd hebben!”