Uitgaan in Londen

The Dove Freehouse and Kitchen

“Vlaamse pub met een indrukwekkende kaart van Belgische, Nederlandse en Duitse bieren en heerlijke Vlaamse frieten.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Deze Belgische kroeg is de perfecte bestemming om met vrienden af te spreken, maar is ook geschikt voor gezinnen, want overdag zijn kinderen meer dan welkom. Het menu bevat een grote selectie aan Belgische, Nederlandse, Duitse, Franse en Britse bieren aangevuld met vullende Vlaamse gerechten.

Er zijn twee zitgedeelten, boven (een hiervan is het restaurantgedeelte, waarvoor reservering verplicht is) en een groot zitgedeelte beneden. Wanneer het zonnig is, kun je ook lekker buiten zitten aan een van de tafeltjes in de zon.

Houd er rekening mee dat de uniseks toiletten zich beneden bevinden. Hierdoor is deze pub niet geschikt voor mindervaliden. 

TIP: Kom hier op een zondagmiddag voor een typisch Britse publunch: de "Sunday Roast". Wanneer je net na 12.00 uur komt, ben je de massa's voor en kun je makkelijk een tafeltje bemachtigen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Broadway Market 24-28 | Openbaar vervoer: Bethnal Green Tube | Telefoon: +44 207 275 7617 | Website: http://dovepubs.com

Meer uitgaansgelegenheden in Londen

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

De Hems

“Ervaar de Nederlandse gastvrijheid en feestelijkheid op Nederlandse feestdagen of tijdens voetbalkampioenschappen. Of je nu Nederlands bent of niet, je zult bij De Hems een onvergetelijke tijd hebben!”

Birthdays

“Dit is de coolste plek in de nieuwste opkomende wijk van Londen. De cocktails zijn heerlijk en de evenementen zijn supervoordelig. Ik houd van de relaxte sfeer hier!”

Graphic

“'s Werelds beste gin en urban kunst ontmoeten elkaar in hartje Londen.”