Uitgaan in Londen

Graphic

“'s Werelds beste gin en urban kunst ontmoeten elkaar in hartje Londen.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Maak het jezelf gemakkelijk op een Chesterfieldbank en bestel een voortreffelijk glas gin. Met zijn 235 verschillende soorten gin heeft deze bar de grootste gincollectie in het Verenigd Koninkrijk. Graphic is een stijlvolle bar met een ontspannen sfeer en geweldige kunst, inclusief werk van de beroemde straatkunstenaar Ben Eine. Kom het zelf zien.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Golden Square 4 | Openbaar vervoer: Piccadilly Circus tube station | Telefoon: +44 207 287 9241 | Website: http://www.graphicbar.com

Meer uitgaansgelegenheden in Londen

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Gordon's Wine Bar

“Een prijswinnende wijnkaart, geweldig terras en authentieke vibe in een van de levendigste straten van Londen is het succesvolle concept van Gordon's Wine Bar.”

De Hems

“Ervaar de Nederlandse gastvrijheid en feestelijkheid op Nederlandse feestdagen of tijdens voetbalkampioenschappen. Of je nu Nederlands bent of niet, je zult bij De Hems een onvergetelijke tijd hebben!”

NOLA

“Dit is een absolute parel van Londen! Zelfs als je nooit in New Orleans bent geweest, zal de authentieke sfeer je die ervaring geven, van de cocktails tot de livemuziek.”