Londen

Zarina Rimbaud-Kadirbaks

“Waar ik het meeste van hou in Londen is de creatieve energie. Deze stad heeft zoveel nieuwe deuren voor me geopend waarvan ik nooit had durven dromen. Het leven hier is spannend en stimuleert lichaam, geest en ziel.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen
Over mezelf:

Dutchie in Londen, blogger, film & muziekliefhebber, straatkunst liefhebber, gids, projectmanager, schrijver, vertaler, levensgenieter.

Wat mijn bestemming geweldig maakt:

Er is zoveel te doen en te ontdekken in deze prachtige stad. Elke week is er een uitgebreide keuze aan leuke concerten, toneelstukken of gallery openingen. Er openen regelmatig nieuwe restaurants, pubs en winkels. Maar er is ook veel groen in de stad: Op bijna elke straathoek is er een park, zelfs in het West End.

Londenaren houden zeker van hun parken: vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot aan het einde van de herfst vind je locals barbecueën in het park, voetballen of gewoon genieten van hun boek tijdens de lunchpauze. Op slechts 40 minuten van het West End kun je zelfs ronddwalen in een groot bos: Epping Forest.

Londenaren zijn beleefd en behulpzaam, het is een cliché, maar zeker waar. Mensen zijn ook erg ruimdenkend hier en je zult merken dat er veel werkmogelijkheden zijn. Ik hou echt van de diversiteit en dynamiek van deze stad.

Suggestie of feedback?