Uitgaan in Londen

De Hems

“Ervaar de Nederlandse gastvrijheid en feestelijkheid op Nederlandse feestdagen of tijdens voetbalkampioenschappen. Of je nu Nederlands bent of niet, je zult bij De Hems een onvergetelijke tijd hebben!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Deze authentieke pub in hartje Londen is vernoemd naar de Nederlandse zeeman die deze in 1890 kocht. Eeuwen later is het nog steeds een Nederlandse pub, maar deze traditionele kroeg is nu voor iedereen open! Bestel een typisch Nederlands bittergarnituur, gecombineerd met een pint heerlijke Britse real ale.

TIP: Je kunt online boeken voor groepen tot 10 mensen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Macclesfield Street 11 | Openbaar vervoer: Leicester Square tube station | Telefoon: +44 207 437 2494 | Website: http://www.nicholsonspubs.co.uk/dehemsdutchcafebarsoholondon/

Meer uitgaansgelegenheden in Londen

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Gordon's Wine Bar

“Een prijswinnende wijnkaart, geweldig terras en authentieke vibe in een van de levendigste straten van Londen is het succesvolle concept van Gordon's Wine Bar.”

Birthdays

“Dit is de coolste plek in de nieuwste opkomende wijk van Londen. De cocktails zijn heerlijk en de evenementen zijn supervoordelig. Ik houd van de relaxte sfeer hier!”

The Shacklewell Arms

“Ontmoet vrienden en drink een pint aan de bar of ga door de deuren achterin om te genieten van livemuziek. Het is een klein podium, maar de geweldige geluidsinstallatie maakt dat helemaal goed!”