Uitgaan in Londen

Gordon's Wine Bar

“Een prijswinnende wijnkaart, geweldig terras en authentieke vibe in een van de levendigste straten van Londen is het succesvolle concept van Gordon's Wine Bar.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Het gerucht gaat dat dit de oudste wijnbar van Londen is, operationeel sinds 1890! Zeker is dat dit een zeer geliefd adres is onder locals en toeristen op een charmante plek in Centraal-Londen. De prijswinnende wijnkaart heeft een grote keuze aan rode en witte wijnen, champagne, mousserende wijn en likeurwijnen. De kleine menukaart sluit hier volledig op aan met kaasplateaus en kleine schotels met warme of koude gerechten.

TIP: Kom hier op een zondagmiddag voor een geweldige versie van de Britse traditie: de "Sunday Roast"!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Villiers Street 47 | Openbaar vervoer: Embankment tube station | Telefoon: +44 207 930 1408 | Website: http://gordonswinebar.com

Meer uitgaansgelegenheden in Londen

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

XOYO

“Clubavonden zijn hier de afgelopen jaren zonder uitzondering een succes met dank aan top-dj's, perfecte bediening en een geluidssysteem van de beste kwaliteit.”

De Hems

“Ervaar de Nederlandse gastvrijheid en feestelijkheid op Nederlandse feestdagen of tijdens voetbalkampioenschappen. Of je nu Nederlands bent of niet, je zult bij De Hems een onvergetelijke tijd hebben!”

Birthdays

“Dit is de coolste plek in de nieuwste opkomende wijk van Londen. De cocktails zijn heerlijk en de evenementen zijn supervoordelig. Ik houd van de relaxte sfeer hier!”