Winkelen in Londen

Knightsbridge & Chelsea

“Of je nu een shopaholic, een foodie of een kunstliefhebber bent, in dit district kom je zeker aan je trekken.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Kings Road is een geweldige winkelstraat met vele trendy boetieks, designerwinkels en exclusieve modelabels. Vivienne Westwood heeft hier in 1971 haar winkel World's End geopend op 430 Kings Road en deze is tot op de dag van vandaag nog open!

De bekendste plaatsen waar je zeker een kijkje moet nemen in Knightsbridge & Chelsea:

  • Harrods luxe warenhuis (87-135 Brompton Road) en Harvey Nichols (109-125 Knightsbridge).
  • Als je een gastronomiefreak bent, moet je een bezoek brengen aan Wholefoods (63-97 Kensington High Street). Deze geweldige winkel in etenswaren is gespecialiseerd in voedzaam, biologisch eten.
  • Bluebird restaurant op 350 Kings Road is erg populair (maar ook prijzig).
  • Voor een interessante kunstcollectie kan ik je aanraden een kijkje te nemen in de Saatchi Gallery in het Dukes of York's HQ op Kings Road.
Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kings Road

Meer winkels in Londen

Bekijk alle winkels

Marylebone

Op een kleine 10 minuten lopen van de toeristische Oxford Street tref je de winkeloase Marylebone. Bezoek een van de vele terrasjes die dit gebied een Parijse sfeer geven. Ga winkelen voor kleding in een van de leuke boetieks of verwen jezelf met exclusieve huidverzorgingsproducten in de beautyzaken.

Shoreditch

In de afgelopen jaren is Shoreditch verworden tot bekendste bestemming voor hipsters binnen Londen. Dit gebied staat bekend om zijn onafhankelijke kledingboetieks en vintagewinkels. De populairste vintagekledingwinkels zijn Beyond Retro (110-122 Cheshire Street), Blitz (55-59 Hanbury Street) en Absolute Vintage (15 Hanbury Street). Brick Lane, Hanbury Street en de straten daaromheen zijn populaire bestemmingen voor vintagepop-upshops, dus houd een oogje op deze gebieden.

Westfield Stratford City

“Maak een wereldreis door de internationale keukens, die wordt aangeboden door het grote aantal restaurants: van Japans tot Mediterraans!”